Koop hier uw: vtwonen tegels by Douglas & Jones! Mold, BASIC BETON, Loft, Douche tegels, Badkamer betonlook
Eenvoudig online bestellen of kom naar onze belevingsshowroom om de tegels te bekijken.

badenrelaxenheader wonen.leven_ hobby-werk
kokeneten basic_beton_vtw

 

VTWONEN TEGELS BY DOUGLAS & JONES

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. De collectie is samengesteld door Douglas & Jones en vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels.

Nu nóg leuker met de introductie van de bijpassende tegelserie Mold. Een fraaie, rustieke betonserie in dezelfde kleurnuances als de douchetegels. Zo kun je je hele badkamer dus in één kleur afwerken. Of kies je juist voor subtiele ton sur ton tinten?
Deze bijzondere vtwonen douchetegel in het écht komen bekijken? Kom langs in onze
showroom en laat je inspireren én informeren.

vtwonen en Douglas & Jones presenteren trots: een geheel nieuw betonconcept! BASIC BETON is een innovatief totaalconcept voor strakke, naadloze en stijlvolle wanden en vloeren in huis. Beton, maar dan anders. Een geheel nieuwe toepassingsmogelijkheid met gegarandeerd een oogverblindend eindresultaat. Stijlvol en onderscheidend op bijna iedere plek in huis! Verkrijgbaar in vijf fraaie tinten.

Keywords:vtwonen tegels,vtwonentegels,vtwonen douchetegel, te koop,Douglas&Jones,Mold,Loft,Basic Beton,Neo,Hormigon,Factory,Dunes,Mediterranea,Villa,SQUARE,Uni,Marwood,Wood,Composite,Bari