Sluiten

Categorieën

Filters

  Mozaïektegels: de kleine sfeermakers

  Prachtige tegels die bestaan uit talloze kleine elementen. Mooi als wandtegel in bijvoorbeeld de badkamer en keuken. Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Mozaïektegels

  Helemaal on trend en van deze tijd: Mozaïektegels. Mozaïektegels zijn razend populair in badkamer, keuken en toilet. Vaak wordt er nog gedacht aan de kleine stukjes scherven die bij elkaar zijn gebracht, maar tegenwoordig zijn mozaïektegels in allerlei vormen en formaten te verkrijgen. Want waar mozaïek vroeger nog werd gelegd met aan elkaar gelegde scherven, zijn er tegenwoordig complete mozaïektegels te verkrijgen.

  Mozaïektegels voor badkamer, keuken en toilet

  Op zoek naar mozaïektegels voor jouw badkamer, keuken of toilet? En wil je jouw ruimte een uitgesproken uitstraling geven? Dan is het gebruik van mozaïektegels een goede oplossing. Denk bij mozaïektegels in de keuken bijvoorbeeld aan een mooi effect aan de wand, waarbij mozaïektegels in badkamer en toilet zowel aan de wand of als op de vloer een mooi kleurrijk geheel kunnen vormen. Mozaïektegels zijn namelijk op verschillende plaatsen toe te passen en daardoor tegenwoordig zowel verkrijgbaar als wand- of vloertegel.

  Mozaïektegels in alle kleuren, patronen vormen

  Mozaïektegels zijn er tegenwoordig te vinden in alle soorten maten en kleuren. Zo kun je kiezen voor een mozaïektegel met grotere of kleinere steentjes. In de kleuren blauw, roze of goud of als je op zoek bent naar een meer neutrale mozaïektegel in de kleur wit of beige is dit ook zeker mogelijk. Hetzelfde geldt voor een eigen mozaïekpatroon, wat weer leidt tot een groter geheel. Er is dus een ruime keuze aan mozaïektegels te vinden.   

  Mozaïektegels kopen 

   Ben jij er aan toe om jouw woning een geheel eigen look te geven door middel van mozaïektegels? Ontdek ons assortiment aan mozaïektegels. Of eerst nog advies nodig bij het kiezen van de juiste mozaïektegels? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat mozaïektegels in jouw huis kunnen betekenen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking