Sluiten

Categorieën

Filters

  Wandtegels voor keukens en badkamers

  Tegels in alle formaten voor de wand. Ideaal voor zowel keukens als badkamers. Toon meer

  Merken

  Formaat

  Kleur

  Series Porcelanosa

  Soort tegel

  Prijs

  -
  105 Producten

  Wandtegels voor de keuken 

   Wandtegels in een keuken kunnen zorgen voor een geheel eigen look en sfeer. Binnen tegelland zijn er voor wandtegels in de keuken verschillende trends. Waar we vroeger vaak voor een veilige tegel kozen, zien we nu meer uitgesproken keuzes. Zo zien we steeds vaker wandtegels met een betonlook, marmeren look of geometrische tegels. En voor dat laatste geldt dat dit niet enkel de zeshoekige hexagon is, maar de vormen worden steeds complexer en net even anders dan we gewend zijn.


  Wandtegels voor badkamer  en toilet

   Wandtegels zijn niet meer weg te denken uit badkamer en toilet. Naast dat wandtegels in badkamer en toilet ook hier veel doen voor de look en feel van de ruimte, hebben ze ook een belangrijke functie. Wandtegels moeten goed bestand zijn tegen water, makkelijk zijn in onderhoud en het liefst ook vuilafstotend. Waar er vroeger vaak gekozen werd voor een halve wand met tegels, zien we nu steeds vaker de wanden compleet betegeld. Niet alleen vanwege onderhoudsgemak, stof en vlekken heb je namelijk zo van tegels gepoetst. Maar ook vanuit esthetisch oogpunt.


  Wandtegels woonkamer

   Een andere veel voorkomende trend is het toepassen van wandtegels in de woonkamer. Heb je een specifiek stukje in jouw woonkamer die je meer in het oog wil laten springen? Maak dan gebruik van wandtegels. Denk bijvoorbeeld aan een rij wandtegels achter een open haard of een mooie kast die je naar voren wil laten komen. Ook hier kun je kiezen voor een wat meer uitgesproken wandtegel, met een eigen geometrische vorm of een wat rustigere grotere wandtegel met een betonlook.

  Wandtegels kopen

   Op zoek naar wandtegels voor jouw keuken, badkamer en/of toilet? Bij Wonentegels.nl hebben we wandtegels in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar kleinere wandtegels in het formaat 10x10? Of ga je liever voor een grotere wandtegel in het formaat 30x60? Wontengels.nl biedt een ruim assortiment wandtegels voor iedere ruimte.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking