Sluiten

Categorieën

Filters

  Sunshower: een douche met vitamine D

  Douchen en ondertussen verwarmd worden door een luxe infrarood lamp. Vitaminen tijdens het douchen voor een extra goede start van de dag. Toon meer

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  24 Producten
  Sunshower Combi - Opbouw
  €2.750,-
  Sunshower Ventilatierooster White 2 stuks vierkant
  €135,-
  Sunshower Solo - Opbouw
  €1.900,-
  Sunshower Ventilatierooster Black 2 stuks vierkant
  €135,-
  Sunshower Deluxe Organic grey 80017

  Sunshower Deluxe Organic grey 80017

  Geniet het hele jaar door van vitamine D met de ...
  €3.500,-
  Sunshower Deluxe White 80015

  Sunshower Deluxe White 80015

  Geniet het hele jaar door van vitamine D met de ...
  €3.100,-
  Sunshower Deluxe Black 80016

  Sunshower Deluxe Black 80016

  Geniet het hele jaar door van vitamine D met de ...
  €3.500,-
  Sunshower Ventilatierooster Organic grey 2 stuks vierkant
  €135,-
  Sunshower Ventilatierooster Black 2 stuks rechthoek
  €135,-
  Sunshower Pure 2.0 Black
  €1.150,-
  Sunshower Ventilatierooster White 2 stuks rechthoek
  €135,-
  Sunshower Ventilatierooster Organic grey 2 stuks rechthoek
  €135,-

  Sunshower douche

  Het positieve effect van zonlicht ervaren onder jouw eigen douche? Maak kennis met de Sunshower douche! Waar dit voorheen vaak enkel mogelijk was in een wellness, kun je dit gevoel nu naar jouw eigen huis halen. Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar toegankelijk tijdens je dagelijkse doucheritueel. De Sunshower kan bestaan uit een infraroodpaneel of uit een combinatie tussen infrarood en laag gedoseerd UV-licht. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint.

  Sunshower infrarood douche 

  De Sunshower infrarood geeft een korte en midden golflengte. Een korte golf van infrarood dringt diep door in de huid, waardoor je lichaamstemperatuur stijgt en zorgt voor een verbeterde bloedsomloop. Dit heeft uiteindelijk een positief effect op diverse delen in ons lichaam. Door de warmte stijgt de lichaamstemperatuur, net zoals de hartslag en bloedsomloop. Uiteindelijk stimuleert dit de stofwisseling, wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Verder geeft de infraroodstraling aangename warmte voor het lichaam, sneller spierherstel na het sporten en pijnverlichting in spieren en gewrichten. Het infrarood douchepaneel komt in zes verschillende varianten die allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. De drie panelen die enkel infrarood geven zijn de: Sunshower Solo, Sunshower Pure en Sunshower One. Deze panelen zijn verkrijgbaar als opbouw- en inbouwmodellen.

  Sunshower UV-licht douche 

  Naast enkel infraroodpanelen zijn er ook combinatiepanelen beschikbaar. De Sunshower Deluxe, Sunshower Plus en Sunshower Combi zijn panelen waar infrarood en UV-licht in verwerkt zit. UV-licht heeft meerdere voordelen voor je gezondheid, waaronder de aanmaak van vitamine D wel een van de grootste is. De Sunshower met UV-licht bestaat voor 80% uit UVB-licht en 20% uit UVA-licht. Het UVB-licht is verantwoordelijk voor de aanmaak van vitamine D in je lichaam. Het UVA-licht dringt dieper door in de huid en zet je pigment om in een lichte zomerse teint. Uv-licht zorgt naast de aanmaak van vitamine D ook voor vermindering van ontstekingen aan de huid en helpt tegen verminderen van stressgevoelens. Ook deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een opbouw- of inbouwmodel.

  Sunshower inbouw of opbouw?

  Alle zes de verschillende modellen zijn verschillend verkrijgbaar als inbouw- of als opbouwmodel. De Sunshower Solo en de Sunshower Combi zijn enkel verkrijgbaar als opbouwmodel. De Sunshower Pure en de Sunshower Deluxe zijn enkel verkrijgbaar als inbouwmodel. De Sunshower One en Sunshower Plus zijn verkrijgbaar als zowel inbouw- of opbouwmodel. Wanneer je kiest voor een opbouwmodel, dan is er de mogelijkheid om deze te plaatsen op de vlakke wand of in een hoek. Bestel hiervoor gemakkelijk onze installatie set mee.

  Verbruikt een Sunshower veel stroom?

  De Sunshower biedt ontzettend veel voordelen, maar staat dit wel in verhouding met de verbruikskosten? Een Sunshower sessie duurt maximaal 10 minuten. Na 10 minuten schakelt het systeem zichzelf uit om af te koelen. Van het goedkoopste model tot het duurste model variëren de verbruikskosten tussen de 0,03 en 0,13 euro.

  Koop hier jouw Sunshower online

  Ben jij na het lezen geïnteresseerd geworden in een van de Sunshower modellen? Bestel deze makkelijk en snel online bij Wonentegels.nl Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor montage en afwerking in jouw badkamer? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Harderwijk of neem gerust contact op voor vragen of mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking