Sluiten

Categorieën

Filters
    Wonentegels.nl - Donderdag 12 Mei 2022

    De 5 mooiste vtwonen tegels voor in de badkamer

    Badkamertegels met een betonlook: de serie Mold

     Dit is absoluut een van onze favorieten. De vtwonen tegels uit de serie mold, staan bekend om een hele eigen karaktervolle look. Met de robuuste uitstraling is het een van de populairste tegels uit de vtwonen collectie en gemakkelijk toe te passen binnen verschillende interieurstijlen. Wat deze vtwonen Mold serie helemaal bijzonder maakt, is dat deze een speciale tegel voor de douche bevat. Namelijk groot van formaat en hierdoor heel gemakkelijk te leggen. Wel zo fijn!

    Vtwonen tegels met een fleurig karakter: de serie Craft

    Ben je op zoek naar een iets meer uitgesproken tegel voor jouw badkamer? Dan zijn de tegels uit de serie Craft wellicht een aanrader. De serie is geïnspireerd op de traditionele handgemaakte wandtegels, maar dankzij een fleurig kleurenpalet helemaal van nu! Met deze serie tegels van Craft hoef je in ieder geval niet bang te zijn voor een saaie badkamer.

    De vtwonen Marrakesh collectie

    Nog zo’n eyecatcher uit het tegelassortiment van vtwonen zijn de wandtegels uit de serie Marrakesh. Met deze kleinere wandtegels in het formaat 6,5x40 cm creëer je een geheel eigen look. Maak je eigen speelse twist door verschillende kleuren te combineren en je hebt gegarandeerd een badkamer die je niet vaak tegen gaat komen.

    Tegels met een marmerlook: de serie Classic uit de vtwonen tegelcollectie

     Je verwacht het niet bij de naam ‘Classic’. Maar niets is minder waar. De serie Classic uit de vtwonen tegelcollectie bestaat uit prachtige marmerdessins. Helemaal on trend en goed te combineren met een eigenzinnige badkamer. De Classic tegels zijn er in zowel een matte als glanzende look. 

    Een retro tegel in een klassiek jasje: de vtwonen Composite

    Op zoek naar een echte retro tegel in je badkamer met een klassiek jasje? Dan ben je bij de Composite serie aan het juiste adres. Door de verschillende kleurschakeringen is de tegel goed te combineren met andere tegels in jouw badkamer. 

    Vtwonenbadkamertegels in alle soorten en maten

     Wellicht had je het al door. Maar binnen de vtwonen collectie is er voor ieder wat wils. In alle kleuren, soorten en maten. Eén ding is zeker, met de vtwonen tegels loop je met jouw badkamer qua trends helemaal voorop! 

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »