Sluiten

Categorieën

Filters
    Wonentegels.nl - Vrijdag 14 Oktober 2022

    Ervaar de luxe van een Regn regendouche

    De Regn regendouche

    Het Scandinavische merk Regn heeft een breed assortiment aan kranen, badkameraccessoires en ook regendouches. Regendouches zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een moderne badkamer. Een regendouche wordt gekenmerkt door een brede douchekop. Deze douchekop zorgt ervoor dat het voelt alsof het water als een regenbui over je heen valt. Het warmt het hele lichaam op, of het koelt je hele lichaam juist af. Het geeft een extra gevoel van luxe.

    De douchekop van een regendouche

    Zoals gezegd is de douchekop van een regendouche extra breed, waardoor het water je lichaam omhult met een heerlijke laag koud of warm water. Regn biedt verschillende douchekoppen aan. Er zijn twee types hoofddouches. Een ronde douchekop en een rechthoekige. De ronde douchekop heeft een diameter van 30 centimeter en is de breedste in de collectie. Je kunt ervoor kiezen om deze ronde douchekop uit het plafond te laten komen, maar het is ook mogelijk om hem in een set te kopen of uit de wand te laten komen.

    Douchekranen

    Regn heeft veel te bieden op het gebied van douchekranen. Er zijn verschillende soorten en maten. Alle douchekranen hebben een ingebouwde thermostaat. Hierdoor hoef je niet meer, zoals vroeger, zelf het water te mengen. De watertemperatuur wordt met een knop geregeld. Regn biedt ook thermostatische douchemengkranen aan. Hierbij kun je zowel de temperatuur als de hoeveelheid water reguleren. Ze kun je je regendouche precies op jouw behoefte afstellen. De vormgeving is, zoals je het vaker ziet bij Scandinavisch design, minimalistisch. Hierdoor zijn de Regn Regendouches geschikt voor in iedere badkamer. De strakke lijnen en ronde vormen passen bij vrijwel alles!

    Regn douche goud

    Ga voor de hele regendouche set

    De regendouche set van Regn is een mooie, complete oplossing voor in de badkamer. De thermostatische regendouche set heeft weer een fraaie, minimalistische vormgeving zonder onnodige poespas. We hebben verschillende regendouche sets. Zo kun je de regendouche set helemaal laten inbouwen. Je hebt dan geen stang waar de douchekop aan vast zit. Er is een bedieningspaneel waar twee knoppen op te vinden zijn. Een knop om de temperatuur te regelen en een knop om te switchen van de grote douchekop naar de handset. De inbouw regendouche set is voor de minimalist onder ons. Alles zit netjes ingebouwd en weggewerkt achter de muur.

    Heb je liever een douchekop die in hoogte verstelbaar is? Kies dan voor een thermostatische regendouche set met of zonder planchet. Met de simpele vormen is het Scandinavische design nog steeds herkenbaar. Wel is het bij deze regendouche sets mogelijk om de handdouchekop en de grote, ronde douchekop in hoogte te verstellen. Kies je voor de kraan met planchet, dan kun je je badkameraccessoires tijdens het douchen hier mooi op kwijt.

    Regn regendouche

    Inbouw regendouche

    Een inbouw regendouche heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Tegelijk met de opkomst van het Scandinavische design. Alles werd ineens minimalistisch en zo dus ook de inbouw regendouche. Bij een inbouw regendouche van Regn kun je kiezen uit verschillende sets, maar je kunt ook alles loszetten. Zo kun je de douchkop kiezen. Houd je van veel water, dan kun je voor een mooie vierkante hoofddouche kiezen met watervalfunctie. Daarnaast hebben we ook nog de traditionele ronde douchekop en een kleine ronde handdouche. Al deze producten zijn te monteren als inbouw regendouche.  

    Inbouw regendouche

    Er is ook een keuze uit verschillende bedieningspanelen voor de inbouw regendouche. Voor nu kun je kiezen tussen vierkant en rond. Hierbij zijn twee knoppen beschikbaar. Een om de temperatuur te regelen en een om te switchen tussen de handdouchekop en de regendouche.

    Luxe regendouche zwart

    Waar je vroeger maar een smaak had wat betreft kleur voor de douchekop, kranen of badkameraccessoires. Heb je tegenwoordig een heel palet aan kleuren waar je uit kunt kiezen. Vooral de kleur zwart is een geliefde kleur. Het straalt een bepaalde luxe uit, maar past ook weer binnen het sobere Scandinavische design. Daarnaast past deze kleur in vrijwel alle badkamers en geeft het op een simpele manier meer uitstraling.

    Wij hebben twee kleuren zwart in ons assortiment. Een matzwarte kleur die de badkamer een extra chique en luxe touch geeft. Heeft jouw badkamer juist een stoer element nodig? Kies dan voor een regendouche gun metal zwart. Deze kleur zwart heeft niet de matte uitstraling, maar door het zwart zie je een zweem van RVS-look metaal. Alsof het een stuk ruwer metaal is.

    Regn douche douchecabine

    Naast de twee kleuren zwart hebben we nog vier andere kleuren in het assortiment. De kleuren zijn geborsteld koper, chroom, geborsteld nikkel en geborsteld goud. Zo is er voor ieder wat wils.

    Regendouchekop zwart

    Niet alleen de regendouches en de daarbij horende accessoires hebben we in verschillende kleuren. Ook de regendouchekop komt bijvoorbeeld in het zwart. Bij Regn hebben we verschillende zwarte regendouchekoppen ontwikkeld. Het bijzondere van Regn is dat echt alle producten in het assortiment in zes kleuren beschikbaar zijn. Zo kun je alles op elkaar afstemmen. Dus kies je voor een regendouchekop in het zwart. Dan kun je ook kiezen voor een zwart bedieningspaneel, een zwarte handdouche en een zwarte slang. Maar ook voor een zwart handdoekhaakje, een zwarte toiletrolhouder en een zwarte inbouwnis. Gaaf toch?

    Regn regendouche kopen?

    Bij wonentegels hebben we het complete assortiment van Regn. De regendouche is een populair item dat niet meer uit de badkamer weg te denken. De luxe van een grote, warme douche die het lichaam omhult met water alsof je in een tropische regenbui staat. Wil je deze luxe ook ervaren? Shop hier de Regn collectie bij wonentegels. Wil je persoonlijk advies neem dan hier contact met ons op of kom langs in onze showroom.

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »