Sluiten

Categorieën

Filters
  Wonentegels.nl - Woensdag 19 Januari 2022

  De Sunshower: een douche met UV- en infrarood licht

  Een Sunshower douche

  Een Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door toegankelijk. Een Sunshower douche bestaat uit een combinatie van infrarood en laag gedoseerd UV-licht. Afhankelijk van welke type Sunshower je kiest. Naast dat een Sunshower douche bijdraagt aan een flinke vitamine D boost, is de Sunshower ook een enorme eyecatcher in je badkamer. Middels het strakke design en de mogelijkheid om de douche zowel in- of op te bouwen, past de Sunshower al snel in menig moderne badkamer. Met de Sunshower haal je dat complete wellness gevoel naar jouw badkamer. 

  Voordelen van een Sunshower

  Door de combinatie van infrarood en laag gedoseerd UV-licht profiteer je van een flink aantal voordelen. De warmte van het infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een verbeterd immuunsysteem, verhoogt het energieniveau en geeft je een gezonde teint. Al met al zorgt een Sunshower ervoor dat je, je fitter, vitaler en energieker voelt. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

  Sunshower inbouw

  Het mooie aan de Sunshower is, is dat deze te bestellen is in meerdere varianten. Zo is er voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor een inbouw- of opbouwvariant. Ben je op zoek naar een inbouw model? Dan zit je bij een Sunshower Deluxe goed. De Sunshower Deluxe bestaat uit een fullbody apparaat met zowel een infrarood- als een UV-functie. En verlicht daarmee dus het gehele lichaam. Wil je enkel een Sunshower met een infrarood functie maar gaat je voorkeur wel uit naar een inbouw? Dan is de Sunshower Pure XL wellicht is voor jou. Deze Sunshower verlicht het lichaam van hals tot kuiten met verwarmend infrarood. En is daarom heerlijk voor na het sporten, om de spieren te verzachten of om een stram lijf tegen te gaan. Zijn eerdere genoemde Sunshowers wellicht nog iets te uitgebreid? Dan is er nog de Sunshower Pure 2.0. Deze Sunshower beschikt enkel over infrarood licht en verlicht het lichaam van schouders tot rug met infrarood.

  Sunshower opbouw

  Gaat je voorkeur uit naar een Sunshower opbouw? Ook daar hebben ze wat op bedacht. Ook hierin kun je kiezen voor een Sunshower met enkel infrarood licht of een Sunshower met een combinatie tussen infrarood en UV-licht. Zo verlicht de Sunshower Solo het lichaam van hals tot kuiten met enkel verwarmend infrarood licht. De Sunshower Combi bevat zowel een infrarood als UV-functie. 

  De Sunshower ONE & PLUS

  Recent heeft Sunshower een compleet nieuwe Sunshower uitgebracht: de Sunshower ONE & PLUS. Compleet met alle voordelen zoals we dat van Sunshower gewend zijn, maar wat ideaal is aan de Sunshower ONE & PLUS is dat elk model zowel als inbouw- als opbouw te monteren is. Waarbij je bij de opbouw zelfs de keuze hebt om de Sunshower in een hoek of op een vlakke wand te plaatsen. Daarnaast heeft het design van de Sunshower ook een upgrade gekregen. Zo heeft de Sunshower ONE & PLUS ronde hoeken en is de douche nu in vier verschillende kleuren te bestellen. De vorige Sunshowers waren al verkrijgbaar in het zwart, wit en grijs. Maar de Sunshower ONE & PLUS is nu ook in het ‘zand wit’ te bestellen. En zeg nou zelf, wat is een absolute trendkleur in interieurland? Juist.

  Prijzen Sunshower

  De prijzen van een Sunshower zijn afhankelijk van de serie en de mogelijkheden. Zo is de goedkoopste Sunshower de Sunshower PURE en beginnen de prijzen vanaf 800 euro. De duurste Sunshower is de nieuwe Sunshower PLUS Large. Deze beschikt over zowel een infrarood- als UV functie en is zowel te monteren via een inbouw of een opbouw. Voor deze Sunshower betaal je 3650 euro. Voor een actueel overzicht van de prijzen kun je altijd een kijkje nemen in onze webshop.

  Is een Sunshower onzin?

  Ondanks haar vele voordelen, vragen veel mensen zich ook af of het gebruik van een Sunshower misschien onzin is. Maar Sunshower werkt nauw samen met een grote groep aan experts, waaronder dermatologen, medisch en wetenschappelijke specialisten en wordt er vaak onderzoek uitgevoerd in samenwerking met Leiden University Medical Center (LUMC) en VU Medisch Centrum (VUMC).

  Daarnaast is een Sunshower volkomen veilig in gebruik. Zo is een Sunshower speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest voor natte ruimtes en biedt de sunshower een veilige en verantwoorde dosis UV-licht die veel positieve effecten heeft op je gezondheid. Wel geldt dat het slim is om de adviezen van Sunshower op te volgen. Denk daarbij aan het volgende:

  Maximaal 10 minuten

  Voor de Sunshower geldt dat elke sessie maximaal 10 minuten duurt. Na 10 minuten schakelt de Sunshower vanzelf uit. In 10 minuten kun je in principe niet verbranden en het is voldoende om de positieve effecten van het zonlicht te ervaren.

  Te veel is nooit goed

  Jezelf regelmatig blootstellen aan een lage dosis zonlicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, maar te veel zonlicht is nooit goed. Daarom is het advies om op dagen waarin je, je huid al blootstelt aan de zon, niet nogmaals onder een Sunshower te gaan staan. 

   

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking