Sluiten

Categorieën

Filters
    Wonentegels.nl - Vrijdag 25 Maart 2022

    Met deze Porcelanosa tegels zit je altijd goed

    Porcelanosa:  dé trendsetter in de tegelbranche

    Porcelanosa is de grootste en meest toonaangevende tegelfabriek in de wereld. Daarnaast loop je nooit een trend mis, want Porcelanosa is dé trendsetter in de tegelbranche. Mooi meegenomen, toch? Desalniettemin is het assortiment Porcelanosa tegels super uitgebreid. Zo uitgebreid, dat ook hier kiezen weer lastig wordt. We’ve got you covered! Speciaal voor jou hebben we de meest populaire tegels op een rijtje gezet.

    Porcelanosa houtlook tegels 

    Een blijvende trend in interieur landschap: hout. Dus niet alleen een keuze voor nu, maar ook voor later. Hout én tegels? Ja zeker, Porcelanosa heeft een uitgebreide collectie tegels met een houtlook. Zo blijf je toch die warme sfeer in je huis houden. Maar benut je wel alle voordelen van keramische tegels.

    Zo kunnen houtlook tegels gerust nat worden en zou je dus zelfs voor houtlook tegels in jouw badkamer kunnen kiezen. Daarnaast zijn de keramische tegels een van de meest slijtvaste materialen onder de vloeren en dat is extra mooi meegenomen, want een houten vloer kan toch weer minder tegen een stootje. Al met al hebben de Porcelanosa houtlook tegels heel veel voordelen

    Extra voordeel: de tegels zijn perfect voor vloerverwarming.

    Porcelanosa Houtlook Tegels

    Porcelanosa tegels in marmerlook

    Marmer trendgevoelig? Wat ons betreft niet. We zien marmer de laatste jaren zo vaak terugkomen dat je ook met een tegel in een marmerlook geen foute keuze kunt maken. Een marmerlook geeft je interieur net dat beetje extra. Houd je van een echt uitgesproken tegel? Kies dan voor een marmerlook Porcelanosa tegel met een opvallende kleur. Liever op veilig spelen? Porcelanosa heeft ook verschillende tegels met een subtielere marmerlook.

    Geen zorgen dat je huis meteen een hele kitsch uitstraling krijgt, want we hebben marmer in alle soorten en maten. Veel werkjes, of juist wat minder, het kan allemaal. Combineer het met rustieke meubels en veel planten voor een stijlvolle en klassieke inrichting! 

    Porcelanosa Tegels Marmerlook

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »